Fina naglar ! Tack Patricia <3 :)

img_2087 (MMS)

Fina naglar ! Tack Patricia <3 :)

Wiiiiiii :)

img_2063 (MMS)

Wiiiiiii :)

Idag mår Elliot bättre ! Han och Magnus ha...

img_2062 (MMS)

Idag mår Elliot bättre ! Han och Magnus har busat med gå stolen ! Söt korvar <3

Eftersom det har varit så dålig uppdate hä...

img_2048 (MMS)

Eftersom det har varit så dålig uppdate här så kör jag en bild till. Denna tog jag när vi åkte hem ifrån Bålsta i måndags ! Stora ellan ! Att hålla i kopplet är bland det roligaste som finns, tur att enya är så snäll <3 här hemma ska han helst ligga PÅ henne. Pussa henne i munnen! Pilla i hennes näsborre, och helst använda henne som gåstol. Fina enya är den perfekta barnvakten. Hon vill helst ligga mitt i barnens lek när kompisarna är här på besök! Snällare hund får man leta efter <3

Nu sover Elliot. Usch han är så ynklig och...

img_2049 (MMS)

Nu sover Elliot. Usch han är så ynklig och sjuk. Ledsen och seg :( stackars bebis <3 (bilden togs för någon dag sen när han busade o ville ha pyamas byxorna på huvudet)

Du är det finaste jag har!

img_2050 (MMS)

Du är det finaste jag har!

En snorig,hostig och febrig ellan ! Ändå o...

img_2052 (MMS)

En snorig,hostig och febrig ellan ! Ändå orkar han busa runt ! Idag har vi haft farmordag ! Sååå mysigt. Tack för allt fina svärmor <3 du är guld! Nu ska vi mysa ner oss med Lill-e. Trevlig helg

bad update :(

Elliot går numera 4-7 steg hela tiden. Fortfarande vingligt.. men fy så duktig han är!
Och han blir lika glad varje gång som han gör det.. sötboll <3

4 tänder har tittat fram. 2 i mitten nere och sen 2 söta vampyrtänder.. hihi tänk om inga andra kommer innan dom hinner växa ut helt.. då kommer han va ett litet vampyr monster :) men väldigt sött sådant.
Det gör ont när han bits nu så vi säger verkligen till på skarpen när han gör det. Ingen lek det inte!

i onsdags var vi på BVC 10 månader och 3 veckor gammal : 10.8 KG och 78.5 cm lång.
vi pratade lite om tips för att han ska sova i egen säng, somna i egen säng rättare sagt och sen om hur man lättast slutar amma barn i Elliots ålder. Hon tyckte det var jätte bra att vi har hållt på så länge som vi har. Men jag har kännt länge att det nu är nog!

i torsdags fikade vi med Patricia, Simon och Wilja. Sen åkte vi till Elliots gudfar Daniel på middag. Vi åt pasta carbonara :) mums! Jätte mysigt hade vi och när magnus skulle åka hem igen så bestämde jag mig för att stanna, inte så ofta vi ses och nu skulle Daniel åka till Thailand i en månad så vi passade på att umgås lite.

i fredags gick jag hem till Johanna och Felix och åt frukost, sen stannade jag där och barnen lekte hela dagen. När jag skulle börja röra mig upp mot bålsta så frågade jag om hon ville följa med och det ville hon så det blev stresspackning och så, men det gick bra ändå. :) Magnus var på grabb/målar kväll i nynäs och vi hängde i Bålsta. Älskade syster va också med upp så det var super duper mys hela kvällen lång.

i lördags så var vi ute och gick lite och sen så åkte Louise och Johanna hem.
Upp kom då Magnus och Enya :) mys.. Vi spelade Rappakalja och hade det trevligt.

i söndags kom Millan och Daniel förbi . Vi kollade på Jurasic Park och spelade Rappakalja! Sen på kvällen kollade vi på SOLSIDAN såklart. och sen en Show med Afterdark som vi hade tankat hem. AS BRA!

igår åkte vi hem.. och det blev bara hemma mys ! :) härligt.
Elliot vaknade klockan 2 inatt och tyckte att vi skulle leka. det tyckte inte vi.. så lagom glad vart man!! :/

idag har vi varir och köpt semmelbröd så gjorde vi semlor hemma. fick sällskap av Mimmi och Liam.
Sen var vi barnvakt åt Liam i 1½ timme så Mimmi kunde gå hem och städa lite i lugn och ro.
Kvällen ska nog spenderas i soffan.

Ni som sett solsidan vet vad jag menar om jag säger att jag och magnus kör på poängsystem nu :) Bara för skojs skull. Men lite tävling blir det nog :) hihi.

Ska slänga upp lite bilder strax på de sista vi fotat.
Hoppas ni har det bra. Vore kul med lite kommentarer :)
Kram <3

3 steg !!! <3

ELLIOT TOG SINA FÖRSTA STEG IDAG! 3 STYCKEN UNDERBARA STEG!
utan tvekan de sötaste stegen som någon har gjort på denna jord.
VI ÄR 2 RIKTIGT STOLTA FÖRÄLDRAR HÄR HEMMA!!!
10 mån & 23 dagar gammal <3
Vi älskar dig !!

Mycket har hänt.

Mycket har hänt sen sist. Magnus var sjuk från lördag till onsdag dag. Stackarn, han har försvunnit helt nästan. :(
Elliot ställer sig upp utan stöd. Han står även hur länge som helst utan att hålla i sig, det går inte ens att räkna längre. :) wiii.. och idag så tog han ett halvt steg :) iiiih, sötboll!
Även 2 st småååå "blåsor" på nedre tandköttet. Tror det är 2 tänder där under men det återstår att se. :) Jippiii :)

Igår kväll hade vi mammor lite fotosession ute i snön :)
och det blev typ såhär :)
Kul var det iaf, och kallt :)
Först några bilder på mig ..


sen på Patricia :)

och Mimmi :)

Jag är glad över att ha er som vänner.. fina människor!
Och att våra barn har haft sitt "första år" tillsammans ! :))) Liam är ju bara liiite mindre, men han är snart ikapp han med. Och gud va vi kommer att få jaga er <3 underbara ungar

(bild från i sommras) Elliot är ju bara fö...

img_1826 (MMS)

(bild från i sommras) Elliot är ju bara för söt på den!! Sen är det elliots gudfar och jag :). Var ju som sagt hos Lollo i lördags. Åkte sen vidare hem till mamma och sov där när jag kände att det var lite sent att åka hem . Jätte mysig dag verkligen! Åkte hem till Gnesta tidigt på morgonen och farfar Mats, Anette och Carro kom hit. Fikade och hade lite jul :). Super trevligt ! Just nu ligger jag i de nya täckena som vi fick!! Sjukt sköna !! Idag har vi bara varit hemma. Blåst storm. Var ute med enya o siri en timme i morse, höll på och blåsa bort. Sen gick jag en sväng till affären och handlade lax. Annars har vi tagit det lugnt, haft narnia maraton . Magnus mår inte bra , hoppas jag o Lill-e klarar oss och att han vaknar piggare imorn . Nu går mina ögon i kors. Godnatt

Såhär sur kan man bli om man inte får tryc...

img_2018 (MMS)

Såhär sur kan man bli om man inte får trycka på bussplingan när man vill. Glad kille ;)

Vi är påväg till högdalen för att kolla på...

img_2016 (MMS)

Vi är påväg till högdalen för att kolla på när moster spelar innebandy match <3 sen ska vi åka med hem till hennes nya lägenhet och kolla hur hon bor :). Igår var jag och Patricia ute och fotade och promenerade :) hoppas kunna bjuda på bilderna sen. Efter det drack vi kaffe på nellies café. Mimmi kom dit och vi hade lite tjejsnack ^^. gick vidare och sen in på café thekannan och åt årets första semla "MUMS", tittade på en 3 veckor gammal bebis ! Va smååå dom är. Har våra varit så ?!?! Sen gick alla hem till sitt och jag tillbringade resten av dagen hemma ! Trött trött trött!

(bild från i sommras). Jag känner mig lika...

img_0872 (MMS)

(bild från i sommras). Jag känner mig lika trött som Elliot är på denna bild. Det här dygnet var inte att leka med . Elliot har bajsat ner säng och kläder inatt. Sen under dagen har jag helt tappat räkningen på antal duschar, kläd / blöjbyten. Inte var det lättare att man var själv. Tror jag sov 3 Tim inatt och har inte kunnat sova på dagen. Elliot mår iaf bra, så troligtvis är det kanske en tand på g? För han leker på som aldrig förr och är jätte glad. Nu ska jag sova . Det gör redan Elliot sen en timme tillbaka ungefär :) godnatt

Jag och Lill-e. Ensamma idag, mannen i mit...

img_2009 (MMS)

Jag och Lill-e. Ensamma idag, mannen i mitt liv är på grabbkväll han. Tror att han har det riktigt trevligt, det har låtit så dom ggr han ringt <3. jag har legat och kollat lite på planet earth ikväll. Fan va bra filmat det är , kul och se. Och framförallt spännande & intressant! Usch jag hatar att somna själv, Lill-e och enya är ju här men ändå. De där godnatt pussarna är ju så mysiga. Och att somna med armarna runt om den man älskar. Inget slår det. Det är så tyst... Ingen som snarkar, trodde inte jag skulle sakna det. Men det gör jag! Undrar när jag somnar. Lill prinsen och jag har redan gått och lagt oss men han sover ju självklart! Jo förresten det är någon här hemma som snarkar, enya! Så det dåååånar. Men annars brukar dom snarka ikapp. Och det ni, det är något alldeles speciellt :) godnatt ni fina !

Elliots feber är som bortblåst. Den försva...

img_2006 (MMS)

Elliots feber är som bortblåst. Den försvann igår på dagen! Nu har jag påbörjat opperation sluta amma helt, har velat i flera månader men det har varit så svårt! Försök 1: 1 timme med sång och vaggning så slocknade han efter att han försökt strypa mig ett antal ggr. Skam den som ger sig ! - uppdatering! 30 min senare vaknade han, vaggning gick först men när jag skulle lägga ner han så vaknade han. Nu är klockan 21. Vi får se hur fortsättningen blir. Men INGE mera tutte.. Den är jag säker på iaf.

Idag bjuder jag på en gammal godbit.. Inat...

img_0243 (MMS)

Idag bjuder jag på en gammal godbit.. Inatt var jag så ledsen, plutten hade 40,2 i feber hela natten <3 usch han var så hjälplös och yrade. Han sov nästan hela tiden förutom när det var dags för vatten och ny Alvedon . Och det var när han själv vaknade av att febern var för hög! På dagen idag har han varit lite mera låg än annars men vi tog oss ut för att få lite luft iaf. Sista alvedonen gav jag vid 15-16 tror jag ! Hoppas det får förbli så :(. Var en sväng hos Patricia när hon kom hem från Norge . Sen mötte jag och Magnus Mimmi och släppte hundarna , dom hade saknat varandra :). Vi kollade på film innan vi gick och la oss. Elliot känns inte varm så får hoppas han får en feberfri natt nu ! Godnatt <3

Kom hem nu mina små milfar.. :). Jag sakna...

img_1823 (MMS)

Kom hem nu mina små milfar.. :). Jag saknar er, det är tomt och trisst här i hålan! Längtar som en tok.  Ska försöka att skriva minst ett inlägg Per dag nu. Om inte annat bara slänga in en bild. Men bilderna ifrån natten är ju trots allt från "idag" dom med.  Idag har vi tagit det lugnt. Haft Åsa på besök med Nemo och lilla hunden Ulla. Vi fikade och snackade om barn och graviditet typ. Shit va sjukt det kan kännas ibland skriker kroppen efter att bli gravid igen , men då brukar min hjärna slå på och påminna mig om min kära gode vän herr foglossning. Och då längtar jag inte lika mycket längre!  Jag har scrapbookat idag, i elliots bok! Så jäkla nöjd! Den är sååå fin.  Nu har lillen precis somnat här bredvid mig så jag ska också slå igen mina lock snart så man är pigg och allert imorn. Tur att min lilla son e lika morgontrött som oss. <3 godnatt och god fortsättning!

Hoppas ni har det bra där uppe

img_1813 (MMS)

Hoppas ni har det bra där uppe

Till morfar <3

img_1810 (MMS)

Till morfar <3

Vi saknar er...

img_1812 (MMS)

Vi saknar er...

Inga raketer ! Men hälsningar till dom i h...

img_1811 (MMS)

Inga raketer ! Men hälsningar till dom i himlen.. Gott nytt år ifrån oss

RSS 2.0