Måndag Morgon!

Nu är det mindre än 24 timmar kvar tills vårt flyg går.
Om allt nu går som det ska, när jag vaknade skickade Louise en länk om snökaos och förseningar i flygtrafiken.. Hoppas att det löser sig till imorn. Hela vintern har det kunnat snöa, men ikke... självklart ska det komma precis när vi ska åka. Jaja.. vi får hålla tummarna.

Sov skit dåligt inatt. Mådde jätte illa när jag skulle somna igår.
Nu måste jag snart börja packa ner det sista... som mp3 och kamera.
Ska åka och ta ett foto i automat till ett kort vi ska använda på resan, ska köpa mössa till Magnus :) Annars tänker han sno min. Och sen är det middag hos Mami som gäller.
Kommer kännas helt sjukt när man lämnar ön bakom sig , hundarna kvar och 2 månader tills man kommer tillbaka! Usch... KOMMER SAKNA ALLT OCH ALLA!!! <3

Söndag :(

Igår hade vi jätte trevligt.
Kommer att sakna alla så himla mycket.
Fick en bok av Johanna... tack så mycket sötis, den ska jag ha med mig <3
Vi var hemma igen vid 3 tiden idag. Är så himla trött.. Sista dagen hemma idag. Imorn blir det middag hos mamma och sen åka till Tumba för att vänta på att åka till Arlanda... GUD VILKA FJÄRILAR JAG FÅR I MAGEN...
Nu ska jag ladda magen med dukoral..
Sen ska jag packa ner det sista i handbagaget...
Det känns så sorgligt att åka bort så länge.. Kul men sorgligt. Vet att jag kommer sakna min man något fruktansvärt mycket. Men jag får tänka på alla stunder vi haft tillsammans och sen på våra intärna små ord och skämt så ska det nog gå lite bättre.. Klappa nageln och så... :)

Vi har köpt massa cola :) Ska bli gott...


Nu är det dags ... hörs sen!
RSS 2.0